100 nya blogginlägg under 2017 är målet

Att aktivitet är bra för en sajt är inget att hymla med. Det är känt sedan länge att om du arbetar frekvent med din webbplats och ger den nya länkar och föder dem med bra och relevanta texter så kommer den att ranka bättre och bättre med tiden och fler och fler besökare kommer att hitta till dig och din hemsida.

100 artiklar i år

Mitt eget mål detta året är 100 stycken nya artiklar inom “manlig hudvård” under 2017. Jag har nästen ett år på mig och det skall bli ett spännande år. Det är ett tufft mål då jag har mycket annat i livet som kräver min tid och uppmärksamhet, men det är fullt möjligt om man ger det rätt fokus.

100 blogginlagg

Jag har hittills skapat 3 andra inlägg i år och har därmed fått en bra start på det nya bloggåret om man så säger. Detta blogginlägget räknas även det så 4 nya inlägg i år har jag skapat och det är bara den 7:e januari. Det fina med att skapa mycket artiklar på sin sajt är att man kan fånga upp bra mycket mer trafik med tiden när dessa blogginlägg börjar att synas runt om för en mängd sökord på Google.se

SEO ger ökad trafik

Gör man sin sökordsanalys innan man skapar nya blogginlägg, så vet man hur de skall skapas för att man skall få så bra utväxling på de nya inläggen som möjligt. Det är söktrafiken hos Google.se vi vill åt med denna sajten och det finns massor av bra saker vi direkt kan göra för att skapa en större bredd samt en bättre spets vad gäller sökordsträffarna framöver.

Rätt fokus kommer ge mer trafik, det är inget konstigt med det och det skall som sagt bli riktigt kul att se vad detta nya fokus kan ge oss och vår sajt under det kommande året. 2017 är vårt år har vi bestämt. Året då vi lyfter denna sajten högre upp hos Google och skapar fler försäljningar via dessa nya besökare som kommer att hitta hit till vår lila enkla webbutik.

Affiliate inom manlig hudvård

Vi är en affiliatesida. Vi har inga egna produkter utan allt du köper här kommer från andra leverantörer och andra sajter. Vi är en mellanhand kan man säga och får provision via de länkar vi har här i våra blogginlägg samt i vår sk webbutik. Det är ingen olagligt eller så, utan helt i sin ordning om du undrar. Många använder sig numera av mellanhänder på webben och det finns en uppsjö med affiliatesidor runt om i alla nischer.

Man kan se det som en annonsplats för andras produkter och tjänster. Vi arbetar endast med välrenommerade leverantörer och ser alltid till att dessa sköter sina åtaganden på bästa sätt för dig som kund. Det finurliga är att vi behöver inget eget lager för detta utan allt skeppas från den webbutiken där själva köpet görs och vi får provision varje gång någon köper via våra länkar.

Målet 100 inlägg

Vi har som sagt satt målet till att vara 100 blogginlägg under detta året. Det är som sagt ett tufft mål, men fullt genomförbart. Varje inlägg har potential att dra besökare till vår webbutik och göra vår synlighet hos Google större än om vi inte satsade på att skriva så många artiklar. Jag tror att det kommer lyfta och kommer självklart att visa hur trafiken ser ut under året varje månad är det tänkt.

100 inlägg under 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *