Det ökar här inne på sajten

Denna artikel blir en liten lägesgenomgång om hur det går med sajten i stort och även för vårt deltagande i #Blogg100. Vi är som sagt med i blogg100 i år och det är en bloggutmaning, som riktar sig till bloggare och företag att skapa mer innehåll på sin sajt under 100 dagar med start i mars 2016. Denna bloggutmaning har funnits fem år nu och det skapas sjukt mycket innehåll på de sajter som är med.

Vad gör blogg100 för din sajt?

Är man med under dessa 100 dagar och skapar värdefullt innehåll, som riktar sig både till Google och sina besökare så kan man verkligen göra en jackpott under dessa 100 dagar vad gäller sin synlighet på Internet. Inget snack om det. Textmassa, videos, bilder och länkar är ju starka rankingsignaler för Google och skapar man mycket av den varan så syns man på sikt bättre och får på så sätt ut sitt budskap och säljer mer produkter från sajten.

blogg1002016

Det tuffa är bara att skapa så pass mycket bra innehåll under dessa 100 dagar. Det är en verkligen utmaning. Man skall ju hinna med allt annat i livet vad gäller, arbete, familj, privatliv, hobbys och annat som hör till. Driver man eget företag kan det verkligen vara tufft att hålla med blogg100, men det ger massor på sikt om man skapar det innehåll under dessa 100 dagar.

Här kan du läsa om starten på utmaningen här inne på sajten. Vi skall se om vi kan hålla ut och vara med till slutet på denna utmaning. det är svårt att få till det i vardagen, men vi skall absolut vara med så länge det bara går. Det ger så mycket på sikt.

Det finns flera fina exempel på bloggar som har vuxit sig stora och starka under dessa 100 dagar och sedan legat i toppen under flera år i sina respektive nischer. De var med i blogg100 under ett år och sedan började bloggen att växa och bli starkare av allt det nya innehållet som skapades under denna tid.

Ranka bättre med mycket aktivitet

Man får större chans att erhålla länkar från andra sajter om man skapar mycket innehåll i den nisch. Det behövs länkar från andra sajter som länkar in till din sajt för att det skalla skapas kraft på din sajt. Varje annan sajt som länkar in till dig är som en röst för att du har en bra sajt hos Google och de väljer då att ranka din sajt högre i sitt sökresultat.

Så se till att ovasett om du är med i blogg100 eller inte, så skapa innehåll på din sajt, skapa en blogg och skriv om ditt företag, dina produkter, leverantörer och andra saker som dina besökare kan ha nytta av i din nisch och du kommer på det sättet att skapa en stark och bra sajt som kommer få mer framgång på nätet framöver.

Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *