Black Friday 2016 i november

För oss här på Groomingonline.se var Black Friday den bästa dagen hittills detta år vad gäller försäljning! Det är riktigt roligt och vi kommer att arbeta ännu mer med att få till bra rabatter och erbjudanden inför Black Frifay 2017 här inne vad gäller “Hudvård för män” och allt annat som du kan köpa här hos oss!

Vad är Black Friday?

Black fredag är fredagen efter Thanksgiving i USA. 2016 inföll den 25 november och det är den största rea dagen på hela året. I Sverige startade denna Black Fredag på allvar 2012-2013 och sedan tog den rejäl fart förra året under 2015. 2016 har den fullkomligt exploderat vad gäller näthandel och även i vanliga fysiska butiker och numera är denna fredag i november en riktigt stor köpdag!

Black Friday hudvard for man

Rekord för oss här på sajten

Det var som sagt säljrekord för oss under Black Friday 2016. Fredagen då gav de högsta försäljningssiffrorna som vi hittills haft på en dag sedan starten av denna affiliate sajt ett par år tillbaka. Vi arbetar ju med sajten då vi har tid och lust och det är roligt att detta som startade som ett hobbyprojekt verkligen börjat ta fart vad gäller bra placeringar hos Google och även försäljningsmässigt.

Numera sker det försäljningar nästan varje dag, om inte varje dag. Ibland lite större belopp och ibland lite mindre orders. Det är riktigt kul! Vi kommer att utveckla både oss och sajten under kommande år 2017 och skall verkligen se till att fortsätta att arbeta med de bästa i nischen vad gäller bra produkter, bra priser och snabba leveranser.

Erbjudanden Black Friday

Som jag nämnde här ovan så skall vi se till att kunna ha riktigt bra rabatter under just Black Friday varje år, men vi arbetar ju kontinuerligt med att se till att kunna leverera de bästa produkterna på marknaden till de bästa priserna. Vi är selektiva vad gäller leverantörer och ser till att de vi samarbetar med verkligen kan leverera i tid och hålla det som utlovas.

Black Friday – Hudvård för män 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *