Idag startar blogg100 igen för femte gången

Vi här på Groomingonline.se har tänkt att vara med detta året och vi sätter igång att skriva 100 blogginlägg under 100 dagar idag. Det skall bli spännande och det kommer även att bli tufft att få ihop alla dessa 100 blogginlägg under lika många dagar.

#blogg100

Vad är Blogg100?

Som du kanske redan har förstått av inledningen här ovan, så är blogg100 en aktivitet som sträcker sig över 100 dagar från 1 mars 2016 och innebär att man skriver minst ett blogginlägg om dagen i hundra dagar på raken. Det är en tuff utmaning och alla kommer inte att komma i mål med denna tuffa utmaning, men det är kul att prova om det går och det kommer vara riktigt bra för de som skapar värdefull information på sina bloggar under dessa 100 dagar.

Vi skall försöka att hålla ut och se till att de blogginlägg vi skapar skall hjälpa dig och oss att få ut mer värdefull information här på sajten som kan hjälpa dig med dina tankar och idéer vad gäller rakning, hudvård, skägg och mustasch som du kan tänkas ha.

Vi har några av svaren vad gäller grooming för män

Vi har inte alla svaren vad gäller manlig hudvård och grooming för män. Vi har dock en del av svaren och tycker mycket om att samla den informationen här inne på vår sajt om hudvård för män. Vi hoppas självklart att du skall vara hjälpt av informationen du hittar här och vi skall fortsätta att samla och skriva om detta spännande ämne.

Här inne på sajten hittar du mängder med bra och kvalitativa produkter vad gäller manlig hudvård. Vi har fokus på den manliga biten här och skägg, mustasch, hudvård, hårvård, produkter som hjälper dig att hålla dig ren och snygg kommer alltid att stå som fokus.

Så nu skall vi kavla upp armarna och skriva häcken av oss under 100 dagar. Vi skall ge det en ärlig chans och försöka skapa bra inlägg med värdefull information. Nu sätter vi igång med #blogg100!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *