5 mest populära sidorna här under 2016

I denna artikel tänkte jag vi skulle ta och kolla vilka sidor här inne på Groomingonline.se som var mest populära under 2016. Det har varit mycket trafik här inne på sajten under det föregående året och vi är jätteglada över det. Vi skrev nyligen en artikel om trafik och trafikskapande som du kan läsa här.

De 5 sidor som varit mest besökta här under 2016 är:

Artikeln om hur du odlar skägg ligger som ett vad gäller trafik under det föregående året. Vi är glada att det den ligger etta faktiskt, vi själva gillar skägg och det är ett roligt ämne.

Hur du odlar skägg

Framsidan här på sajten är den sida som har dragits näst mest trafik under 2016 och det är vi glada för. Vi har ju arbetat en del med att få framsidan så synlig det bara går och har till viss del alltså lyckats med det.

 

Groomingonline.se

5 mest besokta sidorna 2016

Vår artikel om skäggvård ligger på en stadig tredje plats över trafikskapande inlägg förra året och vi är glada över det. Flera av artiklarna här inne skall genomgå en renovering och uppgradering under 2017, men denna är vi nöjda med än så länge.

Skäggvård

Vår produktsida om skägg och mustasch ligger på en stabil fjärde plats förra året och vi skall se om vi kan putsa till den samt lägga in mer text för att den skall ranka bättre och skapa än mer trafik under detta året. Vi har mycket att göra på sajten och alla dessa fina undersidor med produkter skall det verkligen arbetas med detta året.

Skägg och mustasch

Produktsidan om skäggtimmers ligger på plats fem förra året och vi skulle verkligen behöva piffa till den sidan med mer produkter och fler erbjudanden. Det är kul att det funkar med trafik och försäljningar men även att det finns så mycket att göra. Man blir aldrig klar med en sajt kan man lugnt säga.

Skäggtrimmers

Vi är såklart glada för alla besökare som hamnat på vår sajt om manlig hudvård under det gågna året och vi arbetar mot att skapa en bättre sajt för dig som besöker oss och även få till bättre sökmotoroptimering så vi syns mer hos tex Google och även att göra sajten så användarvänlig som möjligt så det är enkelt att köpa produkter här hos oss.

Nu skall vi arbeta vidare här inne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *