Gents från Helsingborg

Gents är det Helsingborg baserade företaget som verkligen har lyckats med att nå ut till de manliga kunderna i segmentet “manlig hudvård“. De omsätter ca 22 miljoner och ökar varje år en hel del vad gäller omsättningen. De har ett stort sortiment med artiklar, produkter och annat för män och vi här på Groomingonline.se säljer varje månad mer och mer av Gents sortiment. Vilket är riktigt kul!

Gents.se

Gents har en webbutik som står för den största försäljningen men de har även två fysiska butiker där de säljer produkter. De riktar sig mot den kräsne mannen som vet vad han vill ha och det finns en uppsjö med mycket fina produkter inom Skägg, rakning, mustasch och manlig hudvård. Vi här på sajten är glada att kunna presentera deras sortiment och stolta över att vi får sälja deras produkter. Det är en bra firma med mycket hög kvalitet på sina produkter och tjänster.

Gents.se hudvard for man

Inne på Gents.se

Inne på gents hemsida hittar du bra information om alla produkter samt även fina guider samt tips och råd om vad du kan tänkas köpa och hur du sedan använder dessa produkterna. Allt är snyggt presenterat och man känner sig hemma på deras webbplats.

Gents.se är den största webbplatsen för manlig hudvård med en stor mängd artiklar för alla som vill ta tag i sin hudvård, sitt skägg och sin mustasch. De har det bästa sortimentet är det många kunder som tycker och har höga betyg hos Trustpilot.se för sina köpupplevelser.

Just i skrivande stund har de 8.0 av 10 möjliga i betyg hos Trustpilot.se. Bra jobbat att få så höga betyg när man varit igång så länge som Gents har varit. Företaget registrerades redan 2006. Det är ju en evighet om man räknar i Internetåldern. Vi har arbetat med Gents under ett par år och 2016 så växte verkligen försäljningen från vår sajt vad gäller deras produkter. Vi är mycket glada för det och rekommenderar verkligen dig att handla deras produkter när du vill ha manlig hudvård med hög kvalitet.

Gents och framtiden

Genst känns verkligen som ett företag som är här för att stanna. Deras om sättning ökar varje år och på allabolag.se så visas det att de omsatte 21 miljoner under räkenskapsåret 2015. Staplarna har växt och omsättningen kommer absolut att öka de närmaste åren. Det skall bli spännande att följa deras resa mot den absoluta toppen vad gäller hudvård i Sverige. De kanske till och med tar sig ända upp om man så säger.

Vi själva här inne på sajten skall se till att växa rejält i allmänhet under 2017 vilket skall bli riktigt roligt! Vi har redan satt igång med nya artiklar och skall lägga ut nya produkter, guider och annat under detta magiska 2017. Vi tror på ett magiskt bra 2017 helt klart! Gents kör vidare mot nya djärva mål och så även vi.

Gents.se – Gents – Manlig livsstil och hudvård

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *