Vi vill minst dubbla trafiken

Vi har haft denna webbplats sedan mitten av 2015. Stefan Johansson ägde den först själv, men sedan slutet av 2015 är jag, Petter Hedman, med och skapar innehåll samt arbetar med SEO här inne på sajten. Det arbetet har varit riktigt roligt och givande. Vi har ökat omsättningen och skapat en ny design på sajten under det gångna året.

Vi har ju andra arbeten och familjer så vi har en överenskommelse om att vi arbetar bara när det känns roligt och de gånger vi verkligen har tiden för det. Det skall vara kul att skapa och det skall inte vara under press eller stress. Denna sajten tillsammans med andra vi har i vår arsenal är till för att fylla ett kreativt tomrum samt självklart även skapa viss passiv inkomst åt oss i vår lilla firma. Det sker dock endast när vi har tid och lust. Stress är inget för oss!

Oka trafiken 2017

Hur mycket trafik erhöll vi under 2016?

Sajten har ju endast drivits på hobbybasis kan man lugnt säga, så vi är nöjda med trafiken under 2016 då vi egentligen var i uppstarten av sajten. Den genomgick även en förändring och fick en ny design.

Här nedan ser du trafiken här på Groomingonline.se:

12 243 unika besökare under 2016

30 305 unika sidvisningar under 2016

Inkomsterna vill vi vara lite förtegna med just nu, vi får se om vi kommer att publicera även dessa i framtiden.

Vi skall se om vi inte kan dubbla denna siffran under 2017 med hjälp av en bättre seostrategi samt ett mer frekvent bloggande samt större spridning i sociala medier. Det skall bli ett intressant arbete att göra och följa för att se hur det går. Vi har ju som sagt arbetat när lusten har fallit på tidigare. Jag, Petter Hedman har mycket mer lust för webben just nu och kommer att lägga ett större engagemang under hela detta året för att få våra sajter att växa till att producera fler nöjda kunder och en större omsättning.

Bättre arbete och större engagemang under 2017

Detta skall främst ske genom ett större och bättre seoarbete samt många nya inlägg om Hudvård för män och allt som rör män och det yttre. Vi får se, vi kanske även lägger till produkter här inne för att man även skall må lite bättre på insidan. Det finns flera fina idéer om vad man kan göra för att skapa en bättre sajt för dig som besökare och vi kommer även att arbeta med design och användarvänlighet under året. Allt för att skapa en av de bästa sajterna i segmentet.

Vi vill ju höras och synas när det kommer till guider, artiklar, tips, råd, produkter, bilder, videos och hudvård för män under detta året! Nu är det dax att kliva upp ur badbaljan och göra jobbet på riktigt liksom om du förstår mig. Jag har ett helt annat fokus numera och det skall bli spännande att se vart detta fokus kan ta mig, vår firma och denna sajten. Nu kör vi!

Saker att arbeta med under 2017 här på sajten

Det finns en uppsjö med saker man kan göra för att få en bättre spridning på sin sajt, fler besökare samt en bättre konvertering på de besökare som faktiskt kommer till din webbplats. Vi skall se till att göra några av dessa saker och det första man kan göra är att skapa en prioriteringslista på de saker man vill få gjort.

Denna listan får sedan stå som mall och handlingsplan för jobbet. Det finns ju saker som kommer ge mer eko på webben än andra saker. Vi skall bena ut vad vi behöver göra och i vilken ordning dessa saker skall göras. Sedan kör vi vidare mot nya djärva mål så att säga.

Tydliga mål gör jobbet enklare

Att ha tydliga mål att arbeta mot både på webben och i vanliga livet är viktigt för att man skall veta vart man är på väg och vart man vill nå med sitt arbete och livet i stort. Jag vill att vi skall bli en av de största och ledande affiliatesajterna i segmentet Hudvård för män under 2017. Jag skall arbeta mot det målet och göra det jag kan under 2017 för att detta skall bli verklighet. Det finns många sökord att arbeta mot och vi har en chans att verkligen kunna mångdubbla antalet besökare och mångdubbla inkomsterna under detta året.

Allt är möjligt med rätt fokus. Det är ett spännande år 2017 och det skall bli riktigt roligt att se vart detta fokus tar oss. Nu kör vi!

Dela och sprid gärna om du vill hjälpa oss nå våra mål!

2 tankar om “Hur mycket trafik kan vi skapa här på Groomingonline.se

  1. Mats säger:

    Kul att se att de finns lite svenskar som jobbar med affiliate på ett bra sätt där besökarna får ett värde.
    Keep it up och lycka till 2017.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *